3-gangen menu

Ga je gezellig uit eten in Enschede dan wil je natuurlijk lekker verwend worden. Geniet van een 3-gangen keuzemenu voor een vast bedrag. Het principe is erg eenvoudig. kies een voor-, hoofd- en nagerecht. je kunt kiezen uit alle gerechten die op de dinerkaart vermeld staan. De prijs wordt bepaald door de categorie die bij jouw hoofdgerecht hoort.

Wij kennen drie categorieën;

  • Brons – € 23,95
  • Zilver – € 27,95
  • Goud – € 31,95

Luxe verrassingsmenu
(per tafel te bestellen) € 35,95 p.p.

Laat je verrassen door onze chefs met een luxe drie gangen menu.

    • Voorgerechten

    • Bruschetta

      € 8,00

      Tomaat, ui, knoflook, pijnboompitten en crostini.

    • Champions in bierbeslag

      € 8,00

      Champions in bierbeslag met rucola en een knoflooksaus.

    • De carpaccio

      € 11,00

      Rund, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, balsamico en truffelmayonaise.

    • Gamba aioli

      € 9,00

      Gebakken Gamba's in knoflookolie met rode pepers.

    • Ham & meloen

      € 8,00

      Parmaham, meloen, balsamico en rucola

    • Soep van de chef

      € 5,50

      Maandelijks roulerende seizoensgebonden soep.

    • Stoete op de plank

      € 6,00

      Brood met knoflooksaus en kruidenboter.

    • Zalmtartaar

      € 10,00

      Tartaar van gerookte zalm, rucola, cherrytomaat en citroenmayonaise.

    • Hoofdgerechten (Brons)

    • Pasta carbonara

      € 14,00

      Spek, ui, champignon, knoflook, rucola en parmezaanse kaas in een romige saus.

    • Satéspies

      € 15,00

      Keuze uit kip of varken saté, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus.

    • Schnitzel

      € 15,00

      Varkensfilet, gebakken ui/champions en een keuze uit een zigeunersaus of champignonroomsaus.

    • Spareribs

      € 15,00

      Spareribs met een aardappelgratinee.

    • The "Black Angus" burger

      € 15,00

      Black angus burger, sla, augurk, tomaat, crispy ui, bacon, cheddar kaas en een burgersaus.

    • Vegaburger

      € 14,00

      Vegaburger gemaakt van kikkererwten en jack fruit, op een broodje met sla, augurk, crispy ui en een burgersaus.

    • Hoofdgerechten (Zilver)

    • Gebakken gamba's

      € 18,00

      Gepelde gamba's met een groentemix.

    • Gegrilde varkenshaas

      € 18,00

      Varkenshaas medallions in een spinazie-roomsaus.

    • Gevogelte

      € 18,00

      Parelhoen met seizoensgroenten en een tuinkruidensaus.

    • Ossenhaas puntjes

      € 19,00

      Ossenhaas in een chilli roomsaus en seizoensgebonden groenten.

    • Zalm

      € 18,00

      Zalmfilet op de huid gebakken met seizoensgroenten en een currysaus.

    • Hoofdgerechten (Goud)

    • De biefstuk van de haas

      € 24,00

      Tournedos met seizoensgroenten en keuze uit: sambalsaus, kalfsjus of kruidenboter.

    • Kabeljauw

      € 24,00

      Kabeljauw filet met gepofte cherrytomaat, aardappelpuree en een pesto-roomsaus.

    • Lamsrack

      € 25,00

      Nieuw zeelandse lamskoteletten, haricots verts en een knoflook rozemarijn jus.

    • Mix brasserie

      € 24,00

      Ossenhaas, lamskotelet en sparerib.

    • Surf & Turf

      € 24,00

      Een combinatie van ossenhaas, gamba’s en seizoensgroenten met een knoflook-chillisaus.

    • Kindermenu's

    • Donald Duck

      € 6,50

      Kroket

    • Mickey Mouse

      € 6,50

      Frikandel

    • Minnie Mouse

      € 6,50

      Kipnuggets

    • Tarzan

      € 7,50

      Spareribs

    • Nagerechten

    • Brownie

      € 7,50

      Huisgemaakte brownie, chocolade ijs en vanillesaus.

    • Cheesecake

      € 8,00

      Cheesecake van donut.

    • Crème brûlée

      € 8,50

      Crème brûlée van sinaasappel, kletskop, vanille-ijs en frambozensaus.

    • Dame Blanche

      € 6,50

      Vanille-ijs, warme chocoladesaus, slagroom en een chocoladeschots.

    • Kinderijsje

      € 4,50

      1 bol ijs, slagroom en versiering.

    • Sorbet de “Brasserie”

      € 7,50

      Sorbetijs, kletskop, vers fruit, frambozensaus en slagroom.

    • Vers fruit coupe

      € 7,00

      Vers seizoensgebonden fruit, bosbessensaus en slagroom.

x