Champignon in bierbeslag

Champignon in bierbeslag

€ 9,00

Gefrituurde champignon in een krokant jasje met knoflooksaus.

Zalmtartaar

Zalmtartaar

€ 11,00

Tartaar van gerookte zalm, rucola, cherrytomaat en citroenmayonaise.

Gamba aioli

Gamba aioli

€ 10,00

Gebakken Gamba's in knoflookolie met rode pepers.

De carpaccio

De carpaccio

€ 12,00

Rund, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, balsamico en truffelmayonaise.

Stoete op de plank

Stoete op de plank

€ 6,00

Brood met knoflooksaus en kruidenboter.

Bruschetta

Bruschetta

€ 9,50

Tomaat, ui, knoflook, pijnboompitten en crostini.

Vitello tonato

Vitello tonato

€ 12,00

Dun gesneden kalfsmuis met tonijnsalade, kapperappeltjes, rode uit en huisgedroogde tomaatjes.

Soep van de chef

Soep van de chef

€ 6,00

Maandelijks roulerende seizoensgebonden soep.