• Voorgerechten

    • Bruschetta

      € 8,50

      Tomaat, ui, knoflook, pijnboompitten en crostini.

    • Champions in bierbeslag

      € 8,50

      Champions in bierbeslag met rucola en een knoflooksaus.

    • De carpaccio

      € 11,00

      Rund, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, balsamico en truffelmayonaise.

    • Gamba aioli

      € 9,00

      Gebakken Gamba's in knoflookolie met rode pepers.

    • Soep van de chef

      € 5,50

      Maandelijks roulerende seizoensgebonden soep.

    • Stoete op de plank

      € 6,00

      Brood met knoflooksaus en kruidenboter.

    • Vitello tonato

      € 11,00

      Dun gesneden kalfsmuis met tonijnsalade, kapperappeltjes, rode uit en huisgedroogde tomaatjes.

    • Zalmtartaar

      € 10,00

      Tartaar van gerookte zalm, rucola, cherrytomaat en citroenmayonaise.

    • Hoofdgerechten (Brons)

    • Satéspies

      € 16,00

      Gemarineerde kipfilet, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus.

    • Schnitzel

      € 16,00

      Varkensfilet, gebakken ui/champions en een keuze uit een zigeunersaus of champignonroomsaus.

    • Spareribs

      € 17,00

      Huisgemarineerd en langzaam gegaard.

    • The "Black Angus" burger

      € 15,00

      Black angus burger, sla, augurk, tomaat, rode ui, bacon, cheddar kaas en een smokeysaus.

    • Vegaburger

      € 14,00

      Vegaburger gemaakt van kikkererwten en jack fruit, op een broodje met sla, augurk, crispy ui en een burgersaus.

    • Hoofdgerechten (Zilver)

    • Gebakken gamba's

      € 19,00

      Gepelde gamba's met een groentemix.

    • Ossenhaas puntjes

      € 20,00

      Ossenhaas in een chilli roomsaus en seizoensgebonden groenten.

    • Runderstoof

      € 18,00

      Langzaam gegaard rundvlees met groenten in een licht pittige wijnsaus geserveerd met rijst.

    • Varkenshaas

      € 19,00

      Varkenshaas met peper-roomsaus.

    • Vispannetje

      € 18,00

      Zalmfilet, heekfilet en gamba's in een tuinkruidensaus geserveerd met rijst.

    • Hoofdgerechten (Goud)

    • Biefstuk "De Brasserie"

      € 26,00

      Tournedos gebakken in een sambal-boterjus, geserveerd met brood.

    • De biefstuk van de haas

      € 26,00

      Tournedos met kalfsjus, kruidenboter en seizoensgroenten.

    • Lamsrack

      € 26,00

      Nieuw zeelandse lamskoteletten, haricots verts en een knoflook rozemarijn jus.

    • Mix "De Boerderij"

      € 26,00

      Ossenhaas, lamskotelet en sparerib.

    • Surf & Turf

      € 25,00

      Een combinatie van ossenhaas, gamba’s en seizoensgroenten met een knoflook-chillisaus.

    • Zalmfilet

      € 24,00

      Op de huid gebakken zalmfilet met gele currysaus en wortel-peultjes melange.

    • Kindermenu's

    • Mickey Mouse

      € 6,50

      Frikandel

    • Minnie Mouse

      € 6,50

      Kipnuggets

    • Tarzan

      € 7,50

      Spareribs

    • Nagerechten

    • Carrotcake

      € 7,50

      Huisgemaakte carrotcake met citroencreme, witte chocolade en walnoot roomijs.

    • Crème brûlée

      € 8,50

      Crème brûlée van vanille, kletskop en walnoot roomijs.

    • Dame Blanche

      € 7,00

      Vanille-ijs, slagroom en warme chocoladesaus,.

    • Kinderijsje

      € 4,50

      1 bol ijs, slagroom en versiering.

    • Oreo cheesecake

      € 8,50

      Huisgemaakt van oreo koekjes met een saus van witte chocolade.

    • Vulkaantje

      € 8,00

      Huisgemaakte chocoladecake met vloeibare vulling en vanille-ijs.

x