Skip to content

Diner

3 gangen menu

Ga je gezellig uit eten in Enschede dan wil je natuurlijk lekker verwend worden. Geniet van een 3-gangen keuzemenu voor een vast bedrag. Het principe is erg eenvoudig. kies een voor-, hoofd- en nagerecht. je kunt kiezen uit alle gerechten die op de dinerkaart vermeld staan. De prijs wordt bepaald door de categorie die bij jouw hoofdgerecht hoort.

Wij kennen drie categorieën;

Brons – € 29,95
Zilver – € 34,95
Goud – € 39,95

Luxe verrassingsmenu
(per tafel te bestellen) € 44,95 p.p.

Laat je verrassen door onze chefs met een luxe drie gangen menu.

Voorgerechten

  • Bruschetta
    € 10,50
    Tomaat, ui, knoflook, pijnboompitten en crostini.
  • Champions in bierbeslag
    € 10,50
    Champions in bierbeslag met rucola en een knoflooksaus.
  • De carpaccio
    € 12,00
    Rund, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, balsamico en truffelmayonaise.
  • Gamba aglio olio
    € 11,00
    Gebakken Gamba's in knoflookolie met rode pepers.
  • Soep van de chef
    € 6,50
    Maandelijks roulerende seizoensgebonden soep.
  • Stoete op de plank
    € 6,50
    Brood met knoflooksaus en kruidenboter.
  • Vitello tonato
    € 12,00
    Dun gesneden kalfsmuis met tonijnsalade, kapperappeltjes, rode uit en huisgedroogde tomaatjes.
  • Zalmtartaar
    € 12,00
    Tartaar van gerookte zalm, rucola, cherrytomaat en citroenmayonaise.

Hoofdgerechten (Zilver)

  • Ossenhaas puntjes
    € 24,00
    Ossenhaas met champignon en ui in een chilli roomsaus.
  • Spareribs
    € 21,00
    Huisgemarineerd en langzaam gegaard, met een warme groentegarnituur.
  • Sukade
    € 21,00
    Zacht gegaarde sukade in jus met bacon en “deconstructed” hutspot.
  • Varkenshaas
    € 22,00
    Varkenshaas met peper-roomsaus.
  • Witvis en gamba’s
    € 21,00
    Gebakken heekfilet met een knoflook-korst, gebakken gamba’s en limoensaus.

Hoofdgerechten (Brons)

  • Pokebowl
    € 17,50
    Keuze uit gerookte zalm, hete kip of ossenhaas. Sushirijst, komkommer, wortel, ingelegde rode uitjes, mango, avocado, radijsschilfers, soya saus met als topping: frisse shiracha mayonaise en sesamzaad.
  • Satéspies
    € 18,50
    Gemarineerde kipfilet, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus.
  • Schnitzel
    € 18,50
    Varkensfilet, gebakken ui/champions en een keuze uit een zigeunersaus of champignonroomsaus.
  • The "Black Angus" burger
    € 17,50
    Black angus burger, sla, augurk, tomaat, rode ui, bacon, cheddar kaas en een smokeysaus.
  • Vegaburger
    € 16,00
    Vegaburger gemaakt van kikkererwten en jack fruit, op een broodje met sla, augurk, crispy ui en een burgersaus.

Hoofdgerechten (Goud)

  • Biefstuk "De Brasserie"
    € 29,00
    Tournedos gebakken in een sambal-boterjus, geserveerd met brood.
  • De biefstuk van de haas
    € 29,00
    Tournedos met seizoensgroenten en keuze uit: sambalsaus, kalfsjus of kruidenboter.
  • Kalfs entrecôte
    € 27,00
    Geserveerd met gestoofde spitskool en bospaddenstoelen jus.
  • Mix "De Boerderij"
    € 29,00
    Een mix van runderhaas, kalfsentrecôte en varkensribs geserveerd met groenten, bospaddenstoelen jus en knoflook-chili saus.
  • Surf & Turf
    € 29,00
    Een combinatie van ossenhaas, gamba’s en seizoensgroenten met een knoflook-chillisaus.
  • Zalmfilet in een jasje
    € 27,00
    Gebakken zalmfilet in een gele currykorst, met limoensaus.

Voorgerechten

  • Bruschetta
    € 10,50
    Tomaat, ui, knoflook, pijnboompitten en crostini.
  • Champions in bierbeslag
    € 10,50
    Champions in bierbeslag met rucola en een knoflooksaus.
  • De carpaccio
    € 12,00
    Rund, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, balsamico en truffelmayonaise.
  • Gamba aglio olio
    € 11,00
    Gebakken Gamba's in knoflookolie met rode pepers.
  • Soep van de chef
    € 6,50
    Maandelijks roulerende seizoensgebonden soep.
  • Stoete op de plank
    € 6,50
    Brood met knoflooksaus en kruidenboter.
  • Vitello tonato
    € 12,00
    Dun gesneden kalfsmuis met tonijnsalade, kapperappeltjes, rode uit en huisgedroogde tomaatjes.
  • Zalmtartaar
    € 12,00
    Tartaar van gerookte zalm, rucola, cherrytomaat en citroenmayonaise.

Hoofdgerechten (Brons)

  • Pokebowl
    € 17,50
    Keuze uit gerookte zalm, hete kip of ossenhaas. Sushirijst, komkommer, wortel, ingelegde rode uitjes, mango, avocado, radijsschilfers, soya saus met als topping: frisse shiracha mayonaise en sesamzaad.
  • Satéspies
    € 18,50
    Gemarineerde kipfilet, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus.
  • Schnitzel
    € 18,50
    Varkensfilet, gebakken ui/champions en een keuze uit een zigeunersaus of champignonroomsaus.
  • The "Black Angus" burger
    € 17,50
    Black angus burger, sla, augurk, tomaat, rode ui, bacon, cheddar kaas en een smokeysaus.
  • Vegaburger
    € 16,00
    Vegaburger gemaakt van kikkererwten en jack fruit, op een broodje met sla, augurk, crispy ui en een burgersaus.

Hoofdgerechten (Zilver)

  • Ossenhaas puntjes
    € 24,00
    Ossenhaas met champignon en ui in een chilli roomsaus.
  • Spareribs
    € 21,00
    Huisgemarineerd en langzaam gegaard, met een warme groentegarnituur.
  • Sukade
    € 21,00
    Zacht gegaarde sukade in jus met bacon en “deconstructed” hutspot.
  • Varkenshaas
    € 22,00
    Varkenshaas met peper-roomsaus.
  • Witvis en gamba’s
    € 21,00
    Gebakken heekfilet met een knoflook-korst, gebakken gamba’s en limoensaus.

Hoofdgerechten (Goud)

  • Biefstuk "De Brasserie"
    € 29,00
    Tournedos gebakken in een sambal-boterjus, geserveerd met brood.
  • De biefstuk van de haas
    € 29,00
    Tournedos met seizoensgroenten en keuze uit: sambalsaus, kalfsjus of kruidenboter.
  • Kalfs entrecôte
    € 27,00
    Geserveerd met gestoofde spitskool en bospaddenstoelen jus.
  • Mix "De Boerderij"
    € 29,00
    Een mix van runderhaas, kalfsentrecôte en varkensribs geserveerd met groenten, bospaddenstoelen jus en knoflook-chili saus.
  • Surf & Turf
    € 29,00
    Een combinatie van ossenhaas, gamba’s en seizoensgroenten met een knoflook-chillisaus.
  • Zalmfilet in een jasje
    € 27,00
    Gebakken zalmfilet in een gele currykorst, met limoensaus.

Nagerechten

  • Crème brûlée
    € 10,00
    Crème brûlée van vanille, kletskop en vanille ijs.
  • Crumble
    € 9,00
    Gegaarde appel en peer met een kruimeldeegje uit de oven, geserveerd met vanillesaus en slagroom.
  • Dame blanche
    € 8,00
    Vanille ijs, slagroom en warme chocoladesaus
  • Kinderijsje
    € 5,50
    1 bol ijs, slagroom en versiering.
  • Lava cake
    € 9,00
    Huisgemaakte chocoladetaartje met vloeibare chocoladevulling.
  • Witte chocolade cheesecake
    € 8,00
    Huisgemaakt en afgemaakt met frambozensaus

Kindermenu's

  • Mickey Mouse
    € 7,00
    Frikandel
  • Minnie Mouse
    € 7,00
    Kipnuggets
  • Tarzan
    € 9,00
    Spareribs