Skip to content

Zaalverhuur

Zaalverhuur

Een feestelijke gelegenheid vraagt om een sfeervolle en gezellige zaal. De Brasserie Glanerbrug biedt een compleet verzorgd en onvergetelijk feest voor jou en je gasten in de regio Enschede. Ben je op zoek naar een feestlocatie in Enschede, kom dan gerust eens kijken voor een goede indruk. De zaal is geschikt voor alle soorten feesten.
  • Verlovingsfeest
  • Vrijgezellenfeest
  • Trouwreceptie of bruiloftsfeest
  • Verjaardag
  • Jubileum
  • Babyshower
Ook voor zakelijke bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Denk aan een bedrijfsfeest, bedrijfspresentatie, workshops met het personeel of een vergadering met een klein of groter gezelschap.

Faciliteiten

De zaal van De Brasserie Glanerbrug is volledig gefaciliteerd voor elk feest en iedere bijeenkomst. Er is een bar en er is uiteraard bedienend personeel aanwezig. Voor een presentatie of het tonen van foto’s of video’s tijdens een feest zijn tv-schermen beschikbaar. Uiteraard kan er muziek worden afgespeeld en is er ruimte voor een band. Voor speciale voorzieningen zoals een beamer, whiteboard of microfoons kan uiteraard worden gezorgd.

Feest of bijeenkomst op maat

Ben je op zoek naar een zaal in Enschede dan is De Brasserie Glanerbrug jouw ideale locatie. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor jouw feest of bijeenkomst. Geef je wensen aan ons door en we zorgen ervoor dat het een onvergetelijke middag of avond wordt of dat je zakelijke bijeenkomst vlot en prettig verloopt.