Skip to content

Diner

3 gangen menu

Ga je gezellig uit eten in Enschede dan wil je natuurlijk lekker verwend worden. Geniet van een 3-gangen keuzemenu voor een vast bedrag. Het principe is erg eenvoudig. kies een voor-, hoofd- en nagerecht. je kunt kiezen uit alle gerechten die op de dinerkaart vermeld staan. De prijs wordt bepaald door de categorie die bij jouw hoofdgerecht hoort.

Wij kennen drie categorieën;

Brons – € 29,95
Zilver – € 34,95
Goud – € 39,95

Luxe verrassingsmenu
(per tafel te bestellen) € 44,95 p.p.

Laat je verrassen door onze chefs met een luxe drie gangen menu.

Voorgerechten

  • Soep van de chef
    € 6,50
    Maandelijks roulerende seizoensgebonden soep.
  • Bruschetta
    € 10,50
    Tomaat, ui, knoflook, pijnboompitten en crostini.
  • Stoete op de plank
    € 6,50
    Brood met knoflooksaus en kruidenboter.
  • De carpaccio
    € 12,00
    Rund, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, balsamico en truffelmayonaise.
  • Gamba aglio olio
    € 11,00
    Gebakken gamba’s in knoflookolie met rode pepers geserveerd met een broodje.
  • Zalmtartaar
    € 12,00
    Tartaar van gerookte zalm, rucola, cherrytomaat en citroenmayonaise.
  • Champions in bierbeslag
    € 10,50
    Gefrituurde champignon in een krokant jasje met knoflooksaus.
  • Buikspek
    € 10,50
    Oosterse lak, frisse salade, gebrande tomaat, pijnboompitten en crouton.

Hoofdgerechten (Zilver)

  • Spareribs
    € 21,00
    Langzaam gegaard en huis gemarineerd.
  • Varkenshaas
    € 22,00
    Varkenshaas in stroganoffsaus, geserveerd met rijst.
  • Ossenhaas puntjes
    € 24,00
    Ossenhaas met champignon en ui in een chilli roomsaus.
  • Kippannetje
    € 20,00
    Kipdijfilet, paprika, wortel, ui, broccoli, champignons en knoflook in chili saus, geserveerd met rijst.
  • Witvis
    20,00
    Heekfilet, mais, chorizo en basilicum.

Hoofdgerechten (Brons)

  • Satéspies
    € 18,50
    Gemarineerde kipfilet, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus.
  • Schnitzel
    € 18,50
    Varkensfilet, gebakken ui/champions en een keuze uit een zigeunersaus of champignonroomsaus.
  • Pokebowl
    € 17,50
    Keuze uit gerookte zalm, hete kip of ossenhaas. Sushirijst, komkommer, wortel, ingelegde rode uitjes, mango, avocado, radijsschilfers, soya saus met als topping: frisse shiracha mayonaise en sesamzaad.
  • The "Black Angus" burger
    € 17,50
    Black angus burger, sla, augurk, tomaat, rode ui, bacon, cheddar kaas en een smokeysaus.
  • Vegetarische lasagna
    € 17,50
    Vega “bolognese” saus, courgette, aubergine, bechamelsaus, mozzarella en parmezaanse kaas.

Hoofdgerechten (Goud)

  • Biefstuk van de haas
    € 29,00
    Tournedos met kalfsjus, kruidenboter en seizoensgroenten.
  • Biefstuk "De Brasserie"
    € 29,00
    Tournedos gebakken in een sambal-boterjus, geserveerd met brood.
  • De boerderij
    € 29,00
    Een mix van runderhaas, kalfsentrecôte en varkensribs, geserveerd met groenten, bospaddenstoelen jus en knoflook-chili saus.
  • Surf & Turf
    € 29,00
    Combinatie van ossenhaas, gamba’s, seizoensgroenten met een knoflook-chili saus.
  • Kalfs entrecôte
    € 27,00
    Geserveerd met gestoofde spitskool en bospaddenstoelen jus.
  • Zalmfilet in een jasje
    € 27,00
    Gebakken in een gele curry korst, met limoensaus.

Voorgerechten

  • Soep van de chef
    € 6,50
    Maandelijks roulerende seizoensgebonden soep.
  • Bruschetta
    € 10,50
    Tomaat, ui, knoflook, pijnboompitten en crostini.
  • Stoete op de plank
    € 6,50
    Brood met knoflooksaus en kruidenboter.
  • De carpaccio
    € 12,00
    Rund, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, balsamico en truffelmayonaise.
  • Gamba aglio olio
    € 11,00
    Gebakken gamba’s in knoflookolie met rode pepers geserveerd met een broodje.
  • Zalmtartaar
    € 12,00
    Tartaar van gerookte zalm, rucola, cherrytomaat en citroenmayonaise.
  • Champions in bierbeslag
    € 10,50
    Gefrituurde champignon in een krokant jasje met knoflooksaus.
  • Buikspek
    € 10,50
    Oosterse lak, frisse salade, gebrande tomaat, pijnboompitten en crouton.

Hoofdgerechten (Brons)

  • Satéspies
    € 18,50
    Gemarineerde kipfilet, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus.
  • Schnitzel
    € 18,50
    Varkensfilet, gebakken ui/champions en een keuze uit een zigeunersaus of champignonroomsaus.
  • Pokebowl
    € 17,50
    Keuze uit gerookte zalm, hete kip of ossenhaas. Sushirijst, komkommer, wortel, ingelegde rode uitjes, mango, avocado, radijsschilfers, soya saus met als topping: frisse shiracha mayonaise en sesamzaad.
  • The "Black Angus" burger
    € 17,50
    Black angus burger, sla, augurk, tomaat, rode ui, bacon, cheddar kaas en een smokeysaus.
  • Vegetarische lasagna
    € 17,50
    Vega “bolognese” saus, courgette, aubergine, bechamelsaus, mozzarella en parmezaanse kaas.

Hoofdgerechten (Zilver)

  • Spareribs
    € 21,00
    Langzaam gegaard en huis gemarineerd.
  • Varkenshaas
    € 22,00
    Varkenshaas in stroganoffsaus, geserveerd met rijst.
  • Ossenhaas puntjes
    € 24,00
    Ossenhaas met champignon en ui in een chilli roomsaus.
  • Kippannetje
    € 20,00
    Kipdijfilet, paprika, wortel, ui, broccoli, champignons en knoflook in chili saus, geserveerd met rijst.
  • Witvis
    20,00
    Heekfilet, mais, chorizo en basilicum.

Hoofdgerechten (Goud)

  • Biefstuk van de haas
    € 29,00
    Tournedos met kalfsjus, kruidenboter en seizoensgroenten.
  • Biefstuk "De Brasserie"
    € 29,00
    Tournedos gebakken in een sambal-boterjus, geserveerd met brood.
  • De boerderij
    € 29,00
    Een mix van runderhaas, kalfsentrecôte en varkensribs, geserveerd met groenten, bospaddenstoelen jus en knoflook-chili saus.
  • Surf & Turf
    € 29,00
    Combinatie van ossenhaas, gamba’s, seizoensgroenten met een knoflook-chili saus.
  • Kalfs entrecôte
    € 27,00
    Geserveerd met gestoofde spitskool en bospaddenstoelen jus.
  • Zalmfilet in een jasje
    € 27,00
    Gebakken in een gele curry korst, met limoensaus.

Nagerechten

  • Dame blanche
    € 8,00
    Vanille ijs, slagroom en warme chocoladesaus
  • Roomtaartje
    € 9,00
    Gevuld met een mascarponcreme, rood fruit, passievrucht, vanillesaus en slagroom
  • Crème brûlée
    € 10,00
    Crème brûlée van vanille en vanille ijs.
  • Oreo cheesecake
    € 8,00
    Huisgemaakt van Oreo koekjes met witte chocolade saus.
  • Sorbet
    € 8,00
    Vers fruit met met sorbetijs, slagroom en vruchtensaus.
  • Aardbei bavarois
    € 8,00
    Gemarineerde aardbei, mascarpone, crumble en vanille ijs.
  • Kinderijsje
    € 5,50
    1 bol ijs, slagroom en versiering.

Kindermenu's

  • Mickey Mouse
    € 7,00
    Frikandel
  • Minnie Mouse
    € 7,00
    Kipnuggets
  • Tarzan
    € 9,00
    Spareribs