Diner

    • Voorgerechten

    • Bruschetta

      € 9,50

      Tomaat, ui, knoflook, pijnboompitten en crostini.

    • De carpaccio

      € 12,00

      Rund, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, balsamico en truffelmayonaise.

    • Gamba aioli

      € 10,00

      Gebakken Gamba's in knoflookolie met rode pepers.

    • Ham en Meloen

      € 9,50

      Galia meloen met rauwe ham, basilicum, gemengde sla en vinaigrette.

    • Soep van de chef

      € 6,00

      Maandelijks roulerende seizoensgebonden soep.

    • Stoete op de plank

      € 6,00

      Brood met knoflooksaus en kruidenboter.

    • Vitello tonato

      € 12,00

      Dun gesneden kalfsmuis met tonijnsalade, kapperappeltjes, rode uit en huisgedroogde tomaatjes.

    • Zalmtartaar

      € 11,00

      Tartaar van gerookte zalm, rucola, cherrytomaat en citroenmayonaise.

    • Hoofdgerechten (Brons)

    • Pokebowl

      € 16,00

      Keuze uit gerookte zalm, hete kip of ossenhaas. Sushirijst, komkommer, wortel, ingelegde rode uitjes, mango, avocado, radijsschilfers, soya saus met als topping: frisse shiracha mayonaise en sesamzaad.

    • Satéspies

      € 17,00

      Gemarineerde kipfilet, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus.

    • Schnitzel

      € 17,00

      Varkensfilet, gebakken ui/champions en een keuze uit een zigeunersaus of champignonroomsaus.

    • The "Black Angus" burger

      € 16,00

      Black angus burger, sla, augurk, tomaat, rode ui, bacon, cheddar kaas en een smokeysaus.

    • Vegaburger

      € 15,00

      Vegaburger gemaakt van kikkererwten en jack fruit, op een broodje met sla, augurk, crispy ui en een burgersaus.

    • Hoofdgerechten (Zilver)

    • Gebakken gamba's

      € 19,00

      Gepelde gamba's met een groentemix.

    • Ossenhaas puntjes

      € 22,00

      Ossenhaas met champignon en ui in een chilli roomsaus.

    • Spareribs

      € 19,00

      Huisgemarineerd en langzaam gegaard, met een warme groentegarnituur.

    • Varkenshaas

      € 20,00

      Varkenshaas met peper-roomsaus.

    • Vispannetje

      € 20,00

      Zalmfilet, heekfilet en gamba's in een tuinkruidensaus geserveerd met rijst.

    • Hoofdgerechten (Goud)

    • Biefstuk "De Brasserie"

      € 28,00

      Tournedos gebakken in een sambal-boterjus, geserveerd met brood.

    • De biefstuk van de haas

      € 28,00

      Tournedos met kalfsjus, kruidenboter en seizoensgroenten.

    • Lamsrack

      € 28,00

      Nieuw zeelandse lamskoteletten, haricots verts en een knoflook rozemarijn jus.

    • Mix "De Boerderij"

      € 28,00

      Ossenhaas, lamskotelet en sparerib.

    • Surf & Turf

      € 25,00

      Een combinatie van ossenhaas, gamba’s en seizoensgroenten met een knoflook-chillisaus.

    • Zalmfilet in een jasje

      € 26,00

      Gebakken zalmfilet in een gele currykorst, met limoensaus.

    • Kindermenu's

    • Mickey Mouse

      € 6,50

      Frikandel

    • Minnie Mouse

      € 6,50

      Kipnuggets

    • Tarzan

      € 8,00

      Spareribs

    • Nagerechten

    • Aarbeien Coupe

      € 8,00

      Verse aardbeien met vanille ijs, slagroom en chocolade saus.

    • Crème brûlée

      € 9,00

      Crème brûlée van vanille, kletskop en vanille ijs.

    • Kinderijsje

      € 5,00

      1 bol ijs, slagroom en versiering.

    • Lemon cheesecake

      € 9,00

      Huisgemaakt met een bodem van bastogne en een topping van lemoncurd.

    • Pana cotta

      € 9,00

      Huisgemaakte pana cotta met vruchtencompote.

    • Sorbet

      € 8,00

      Vers fruit met sorbetijs, slagroom en vruchtensaus.

    • Vers fruit

      € 8,00

      Frisse fruitsalade met slagroom.

x
Reacties voor dit bericht zijn gesloten.